![]() |
|
کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - نسخه قابل چاپ +- My Xtech Forums (http://www.myxtech.ir/forum) +-- انجمن: عــلـوم كامــپيــوتــر (/forumdisplay.php?fid=144) +--- انجمن: برنامه نویسی (/forumdisplay.php?fid=158) +---- انجمن: C# (/forumdisplay.php?fid=160) +---- موضوع: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ (/showthread.php?tid=2114) |
کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ عصر قرار دادن عکس، بدون اینکه عکس در پوشه ای ذخیره شود (قرار دادن عکس در بطن برنامه) برای این کار به روش زیر عمل کنید: 1- یه پروژه به زبان سی شارپ تحت اپلیکیشن ایجاد کنید 2- به Form1.cs یه Panel اضافه کنید 3- از پنجره ی solution explorer، روی علامت + شاخه ی Form1.cs کلیک کنید 4- روی Form1.resx دابل کلیک کنید 5- قسمت گوشه بالای پنجره ی باز شده یه جا نوشته string و یه مثلث کوچک کنارشه. روی مثلث کلیک کنید و گزینه ی images رو انتخاب کنید 6- در کادر باز شده می تونید از روش drag and drop عکستون رو به برنامه اضافه کنید 7- Form1.cs دو تا شاخه داشت، حالا روی شاخه ی Form1.Designer.cs دابل کلیک کنید تا کادر برنامه نویسیش باز بشه 8- به قسمت کد مربوط به panel1 بروید (شاخه ی Windows Form Designer generated code رو باز کنید تا کد مربوطه نشون داده شود) 9- کد زیر رو به کدهای مربوط به panel1 اضافه کنید کد: this.panel1.Image = ((System.Drawing.Image)(resources.GetObject("نام عکس")));10- اگه دقت کرده باشید در پنجره ی solution explorer یه پوشه به نام Resources اضافه شده که داخلش عکسی هست که به برنامه اضافه کردین. شما می تونید این عکس رو از پوشه حذف کنید. دقت داشته باشید که پوشه رو حذف نکنید، فقط عکس رو 11- برنامه رو اجرا کنید و حاصل کار خودتون رو ببینید از این روش می تونید برای عکس گذاری در داخل دیتاگریدها و جاهای دیگه هم استفاده کنید RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ عصر روش حذف، ویرایش و ذخیره در دیتابیس به وسیله ی برنامه نویسی سی شارپ برای اینکه بتونید محتوای یه دیتاگرید رو در دیتابیس ذخیره، حذف و یا ویرایش کنید، از کد زیر باید استفاده کنید 1- ابتدا using های زیر رو به برنامه اتون اضافه کنید کد: using System.Data.OleDb;کد: public static OleDbConnection con = new OleDbConnection("provider=microsoft.ACE.oledb.12.0;data source=DATABASE.accdb;Persist security Info=False");4- از نوع string یه متغیر تعریف کنید. من str_db انتخاب کردم در این مرحله قصد دارم اول محتویات دیتاگریدم رو در دیتابیس ذخیره کنم. من داخل دیتابیس یه جدول درست کردم به نام Table1 که دارای چند تا ستونه به نام های Kod, Nam, Family 5- حالا str_db رو مقدار دهی می کنم. به این صورت: کد: str_DB = "insert into Table1 ( Kod, Nam, Family ) VALUES ( '" + TKod.Text + "','" + TNam.Text + "','" + TFamily.Text + "' )";کد: con.Open();به همین راحتی شما محتویات دیتاگریدتون رو در فایل ذخیره کردید حالا اگه بخواین حذف کنید فقط کافیه str_db رو به صورت زیر تغییر بدین و مابقی کدها همونه کد: Class_Arayeshgah.str_DB = "DELETE From Table1 where Kod= '" + Tkod.Text + "'";اسم تکس باکسی که کد داخل اون قرار داره رو TKod.Text گذاشتم و اما دستور آخر برای ویرایش دیتاگرید باز هم مثل بالا فقط کافیه str_db تغییر محتوا کنه و مابقی دستورات همونه. به این صورت: کد: str_DB = "update Table1 set Kod = '" + Tkod.Text + "',Nam = '" + Tnam.Text + "',Family = '" + TFamily.Text + "' WHERE Kod = '" + str_kod + "'";در اینجا قبل از اینکه بخوام دیتابیسم رو ویرایش کنم، اول باید کد اصلی رو نگه دارم، برای همین یه متغیر از نوع string به نام str_kod در نظر گرفتم که کد قدیمی داخلش ذخیره شده، و بعد از اینکه محتوای تکس باکسهام رو تغییر دادم، توی دیتابس دنبال کد قدیمی (str_kod) می گردم و پس از پیدا کردن کد قدیمی، محتوای جدید رو ویرایش می کنه به همین راحتی RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ عصر دستور select یا جستجو در دیتابیس اکسزز در این قمسمت تا مرحله 4 پست قبلم تکراریه و شما همون موارد رو انجام دهید من از مرحله ی 5 به بعد شروع می کنم 5- str_db رو به صورت زیر مقدار دهی می کنید کد: str_DB = " select * from Table1 where Kod= '" + TKod.Text + "'";6- و در ادامه می نویسیم: کد: DataView dt;اگر نتیجه 0 برگرده یعنی عدد پیدا شده و اگر 1 برگرده یعنی پیدا نشده RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ عصر چند کد ساده و کار آمد در مورد دیتاگرید در تمام کدهای زیر نام دیتاگرید را به صورت DATAGRID انتخاب کرده ام که شما باید بنا به نام دیتاگریدتون عوض کنید پاک کردن تمام سطرهای دیتاگرید: کد: DATAGRID.Rows.Clear();ثبت اطلاعات در دیتاگریدی که به دیتابیس متصل نیست (دیتاگرید معمولی) کد: i = DATAGRID.Rows.Count;حذف یک سطر از دیتاگریدی که به دیتابیس متصل نیست (دیتاگرید معمولی) کد: DATAGRID.Rows.Remove(DATAGRID.Rows[0]);RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ عصر کد زیر صفحه کلید را به صورت اتوماتیک فارسی می کند برای استفاده از این کد بهتر از روی تکس باکس کلیک کنید و به پروپرتیس مراجعه کنید، بالای کادر پرورتیس روی قسمت Events (علامت ساعقه) کلیک کرده و در لیست ظاهر شده روی قسمت Enter دابل کلیک کنید، کد زیر را در تابع ظاهر شده قرار دهید کد: System.Globalization.CultureInfo language = new System.Globalization.CultureInfo("fa-ir");کد زیر باعث می شود که فقط عدد را بخواند برای استفاده از کد زیر مراحل بالا را انجام دهید، فقط به جای دابل کلیک روی Enter، روی قسمت KeyPress دابل کلیک کرده و کد زیر را در تابع ظاهر شده قرار دهید کد: if (!char.IsControl(e.KeyChar) && !char.IsDigit(e.KeyChar))باز کردن یک فروم در فروم دیگر برای استفاده از این کد یک Button ایجاد کرده و روی آن دابل کلیک کنید و کد زیر را قرار دهید کد: From1 dlg = new From1();RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - sohrab.k - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ عصر (۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ عصر)dadashmohsen نوشته شده توسط: برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید باز کردن یک فروم در فروم دیگردوست عزیز منظورت بازکردن یک فرم در فرم دیگره دیگه؟؟ RE: کد و روش های جالب در برنامه نویسی سی شارپ - dadashmohsen - ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ عصر (۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ عصر)sohrab.k نوشته شده توسط: برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید(۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ عصر)dadashmohsen نوشته شده توسط: برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید باز کردن یک فروم در فروم دیگردوست عزیز منظورت بازکردن یک فرم در فرم دیگره دیگه؟؟ آره دادا همونه |